Vacatures

Over ons

Stichting ZorgTTP bouwt sinds 2007 als Trusted Third Party (TTP) aan een veilige informatiesamenleving. We zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties bij het op passende wijze beschermen van privacygevoelige informatie. Dat doen we door samen met onze opdrachtgevers volgens Privacy by Design uitgangspunten een transparant adviestraject te doorlopen gericht op de pseudonimisering van privacy-gevoelige persoonsgegevens. Daarmee maken we privacy vriendelijke data-analyse en datakoppelingen mogelijk.

Natuurlijk maken we daarbij gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring. We zijn voornamelijk actief voor organisaties die gegevens verwerken voor beleid en onderzoek in de gezondheidszorg. Jaarlijks versleutelen wij vele miljarden persoonsgegevens voor ministeries, overheidsinstanties, universitair medisch centra en onderzoeksinstituten. Naast opdrachtgevers in de gezondheidszorg ondersteunen we ook partijen binnen het onderwijs en justitie.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met een toekomstige collega via 030-6360649.

ZorgTTP

De Bouw 127
3991 SZ in Houten

Telefoon: 030-63 60 649
E-mail: info@zorgttp.nl

Junior Privacy & Data Adviseur
Wij zijn op zoek naar versterking! Word jij onze nieuwe collega?

Wil je werken in een organisatie die niet alleen adviseert over privacy maar die ook de technische diensten levert om gevoelige gegevens goed te beschermen? Zet jij de klant graag centraal, ben je nieuwsgierig, pak je dingen snel op en hou je ervan om veel verschillende taken op een dag te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geïnteresseerd in deze functie binnen ons team? Kijk dan naar de vacature