Hans van Vlaanderen

Directeur

Hans.van.vlaanderen@zorgttp.nl
+31(0)6 20926735

Hans is sinds 2016 directeur van ZorgTTP. Vanaf de start in 2007 werkte hij als adviseur bij ZorgTTP en was hij betrokken bij de opzet van het pseudonimisatieplatform voor DBC Informatiesysteem en Risicoverevening twee dataverzamelingen op landelijke schaal met grote hoeveelheden gevoelige informatie voor beleid en onderzoek.

‘Passende oplossingen voor privacybescherming vereisen dat steeds opnieuw de optimale combinatie gezocht wordt tussen ‘People, Process en Technology’. Dat is geen eenvoudige opgave. Wij helpen onze opdrachtgevers bij deze puzzel met advies en diensten op het gebied van beveiliging van persoonsgegevens in geautomatiseerde gegevensverwerkingen.’

Michiel Vlastuin

Adviseur

Michiel.vlastuin@zorgttp.nl
+31(0)6 20926968

Michiel focust zich als adviseur bij ZorgTTP op zorginformatiemanagement. Hij werkt al sinds dag 1 voor ZorgTTP. Hij werkte de afgelopen jaren met diverse interessante opdrachtgevers samen in de ontwikkeling van pseudonimisatie voor databanken als NIVEL en PALGA.

Het is ontzettend interessant om samen met opdrachtgevers een oplossing te zoeken waarbij we enerzijds rekening houden met de privacy van burgers en anderzijds onderzoek naar empirische data mogelijk maken.’

Erik van Leer

Operationeel manager

Erik.van.leer@zorgttp.nl
+31(0)6 12749395

Erik is bij ons verantwoordelijk voor het operationeel beheer en testen van het pseudonimisatieplatform en TRES-platform. Vóór ZorgTTP heeft hij 25 jaar ervaring opgedaan in het beheer van grote landelijke registratie- en informatiesystemen en het testen van software. Bij ZorgTTP was hij betrokken bij de invoering van de eerste grote projecten: DIS en Risicoverevening. Daarna heeft hij elke nieuwe opdracht met evenveel inzet en plezier geïmplementeerd.

‘Wij maken met ons deskundige en enthousiaste team en onze vertrouwelijkheidsdiensten onderzoek naar betere gezondheidszorg mogelijk.’

Sharon Dorresteijn

Officemanagement en servicedesk

Sharon.dorresteijn@zorgttp.nl
+31(0)6 30235247

 Sharon is werkzaam bij ZorgTTP als Office Medewerker en Servicedesk. Zij is het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers van de software en biedt operationele ondersteuning.

‘Ik zie ZorgTTP vooral als een klantgerichte organisatie, meedenkend in de vraagstukken die zij bij ons neerleggen. We kijken altijd naar de best passende oplossing.’

Simone van Wijngaarden

Adviseur

Simone.van.Wijngaarden@zorgttp.nl
+31(0)6 13631500

Simone is afgestudeerd bestuurskundige (Erasmus Universiteit Rotterdam) en is werkzaam als adviseur. Door haar brede interesse in maatschappelijke vraagstukken heeft ze eerder gewerkt voor (semi) publieke organisaties als de Gemeente Rotterdam (onderzoek binnen het sociaal domein) en ProRail (advies bij een grootschalig verandertraject).

In haar huidige rol geeft zij advies over technische beveiligingsmaatregelen (omkeerbare en onomkeerbare pseudonimisatie). Verder is zij verantwoordelijk voor het projectmanagement van diverse opdrachtgevers in de zorgsector en binnen het sociaal domein. Denk aan gemeenten, GGD-instellingen, universitair medische centra en onderzoeksinstanties. Naast advisering voert zij op basis van haar kennis over Europese privacywetgeving (CIPP/E) ook Privacy Impact Assessments voor opdrachtgevers uit.

Lindsey Baur

Adviseur en Functionaris Gegevensbescherming

Lindsey.baur@zorgttp.nl
+31(0)6 23999486

Lindsey is adviseur bij ZorgTTP. Tevens vervult zij de rol van Functionaris Gegevensbescherming. In het verleden was zij als projectmedewerker betrokken bij onder andere kwaliteitsmanagement en certificatie van informatiebeveiliging in de zorgsector.

‘ZorgTTP is betrouwbaar en klantgericht. Op basis van de wensen van onze opdrachtgevers bieden wij passende diensten voor beveiliging van gevoelige gegevens. Maatwerk en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel.’

Marnix Bindels

Software architect

Marnix.bindels@zorgttp.nl
+31(0)6 22832752

Marnix is als software architect bij ZorgTTP betrokken bij het pseudonimisatieplatform en het implementatietraject voor nieuwe opdrachtgevers. Hij past de techniek aan en breidt die uit op basis van de specifieke wensen van de opdrachtgevers.

‘Ik streef naar een naadloze integratie tussen de privacy-verbeterende methodes van ZorgTTP en de omgeving waarbinnen zorgverleners hun administratie voeren. State of the art cryptografie toepasbaar maken, is een grote uitdaging. Die neem ik graag aan!’

André Kaldenhoven

DevOps engineer

Andre.kaldenhoven@zorgttp.nl

Andre is bij ZorgTTP werkzaam als DevOps engineer.

‘Ik ben gek op alles waar een pinguin op staat. In mijn werk als dev-ops engineer kom ik die gelukkig vaak genoeg tegen. Bij ZorgTTP kan ik mijn voorliefde voor digital security kwijt en ben ik verantwoordelijk voor het in stand houden van onze productiesystemen’.

Joost Verduijn

Adviseur

Joost.verduijn@zorgttp.nl
+31(0)6 20027815

Joost Verduijn is werkzaam als adviseur bij ZorgTTP. Vanuit een juridische achtergrond is hij gewend zich in complexe vraagstukken te verdiepen en deze vervolgens te vertalen naar praktische en resultaatgerichte adviezen.

Na zijn studie heeft hij ervoor gekozen om zijn belangstelling voor techniek en privacy te combineren met zijn juridische kennis. Die combinatie heeft hij gevonden bij ZorgTTP. Als adviseur is Joost verantwoordelijk voor het adviseren over technische/organisatorische beveiligingsmaatregelen en project- en contractmanagement.

‘Ik zie zowel het belang voor de bescherming van de privacy als het nut van het gebruik van persoonsgegevens in. Samen komen we tot een privacy vriendelijke oplossing, waarbij het resultaat niet uit het oog is verloren.’

 

 

Thomas Waslijah

Adviseur

thomas.waslijah@zorgttp.nl
+31(0)6 13561222

Thomas is werkzaam als adviseur bij ZorgTTP. Vóór ZorgTTP heeft hij heeft technische kennis opgedaan bij een softwareleverancier. Daarnaast is hij daar als Privacy Officer en projectleider verantwoordelijk geweest voor implementatie van informatiebeveiliging volgens ISO 27001. Thomas adviseert over organisatorische en technische beveiligingsmaatregelen bij gegevensverwerkingen. Daarnaast is hij betrokken bij kwaliteitsmanagement, implementatie van en compliance met normen als ISO27001, NEN7510, NEN7524 en BIR binnen ZorgTTP.

Jos Leijdekkers

Financiën

Jos.leijdekkers@zorgttp.nl
+31(0)6 11340555

Jos is een zeer ervaren administratieve duizendpoot die de directie ondersteunt op het gebied van financiën en HR. Vanuit zijn jarenlange ervaring is hij in staat om de complete financiële huishouding te runnen; van facturatie tot budgetteringsvraagstukken en strategisch advies.  

 

 

 

Tom

Programmeur

Tom